Sól warzona: spożywcza, jodowana (opakowania 1 kg)

Tradycyjna, czysta sól warzona, powszechnie stosowana w gospodarstwie domowym, w procesie przyrządzania wszelkich potraw i przetworów. Produkt o najwyższej jakości i renomie.

Sól warzona jest wręcz niezastąpiona, gdyż zapewnia smak i aromat przygotowywanym potrawom. Może być stosowana do peklowania mięsa. Wzbogacona jodem zapewnia dobre źródło tego życiodajnego pierwiastka w codziennej diecie.

Sól warzona: spożywcza, niejodowana (worki 25 kg)

Tradycyjna, czysta sól warzona, powszechnie stosowana w gospodarstwie domowym, w procesie przyrządzania wszelkich potraw i przetworów. Produkt o najwyższej jakości i renomie.

Sól warzona jest wręcz niezastąpiona, gdyż zapewnia smak i aromat przygotowywanym potrawom. Może być stosowana do peklowania mięsa. Wzbogacona jodem zapewnia dobre źródło tego życiodajnego pierwiastka w codziennej diecie.

Sól warzona: spożywcza, niejodowana (worki 25 kg) KINGA

Tradycyjna, czysta sól warzona, powszechnie stosowana w gospodarstwie domowym, w procesie przyrządzania wszelkich potraw i przetworów. Produkt o najwyższej jakości i renomie.

Sól warzona jest wręcz niezastąpiona, gdyż zapewnia smak i aromat przygotowywanym potrawom. Może być stosowana do peklowania mięsa. Wzbogacona jodem zapewnia dobre źródło tego życiodajnego pierwiastka w codziennej diecie.

Sól kamienna: spożywcza, jodowana (opakowanie 1 kg)

Sól kamienna kłodawska - zawiera wiele naturalnych mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Skład mikroelementów występujących w kłodawskiej soli zbliżony jest do ich zawartości w płynie ustrojowym organizmu człowieka. Biopierwiastki wchodzące w skład tworzą ich kompleksy, łatwo przyswajalne przez organizm. Nie odgrywają one roli energotwórczej w organiźmie, ale sterują czynnościami metabolicznymi.

Badania prowadzone przez Instytut Żywności i Żywienia potwierdziły, że zawartość jodku potasu w stosowanych przez Kopalnię Soli "Kłodawa" proporcjach nie ma wpływu na jakość przetworów.

Kłodawska spożywcza sól kamienna nie zawiera związków chemicznych zapobiegających zbrylaniu się.

Sól kamienna: spożywcza, niejodowana (opakowanie 3 kg)

Sól kamienna kłodawska - zawiera wiele naturalnych mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Skład mikroelementów występujących w kłodawskiej soli zbliżony jest do ich zawartości w płynie ustrojowym organizmu człowieka. Biopierwiastki wchodzące w skład tworzą ich kompleksy, łatwo przyswajalne przez organizm. Nie odgrywają one roli energotwórczej w organiźmie, ale sterują czynnościami metabolicznymi.

Badania prowadzone przez Instytut Żywności i Żywienia potwierdziły, że zawartość jodku potasu w stosowanych przez Kopalnię Soli "Kłodawa" proporcjach nie ma wpływu na jakość przetworów.

Kłodawska spożywcza sól kamienna nie zawiera związków chemicznych zapobiegających zbrylaniu się.

Sól kamienna: spożywcza, niejodowana (worki 25 kg)

Sól kamienna kłodawska - zawiera wiele naturalnych mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Skład mikroelementów występujących w kłodawskiej soli zbliżony jest do ich zawartości w płynie ustrojowym organizmu człowieka. Biopierwiastki wchodzące w skład tworzą ich kompleksy, łatwo przyswajalne przez organizm. Nie odgrywają one roli energotwórczej w organiźmie, ale sterują czynnościami metabolicznymi.

Kłodawska spożywcza sól kamienna nie zawiera związków chemicznych zapobiegających zbrylaniu się.

Copyright © 2011 "Kinga" Sól
Projekt i realizacja BROKOM.NET